Sökmotoroptimering = Kostnadseffektiv Internetmarknadsföring

Vem säljer mest - en bensinstation i förorten vid kvartersbutiken, eller macken vid korsningen där riksvägar möts?

Det är svårt att sälja bensin om inte kunden hittar till macken. För att sälja behövs kunder, och då krävs vägar så de hittar er webbplats. Finns dessa vägar kommer ni också med på turistkartan över attraktiva oaser i Internetdjungeln. Google har just nu den mest använda turistkartan. Vi är en webbyrå i Göteborg som hjälper er att synas på den kartan.

Så funkar Sökmotoroptimering
Internet är uppbyggt av hemsidor och länkar till hemsidor. När man söker på ett visst ord gör sökmotorn en bedömning av alla hemsidor som innehåller ordet.

En hemsida med relevant innehåll och många länkar som pekar mot den bedömer sökmotorn som viktig och den hemsidan hamnar därför högt i sökresultaten. Eftersom Google är den dominerande sökmotorn utgår vi från den i vårt arbete.

Därför krävs en genomgång av er hemsida så att den är sökmotorvänlig och optimerad för de sökord som är relevanta för er. Utöver ett relevant innehåll behöver man också hålla hemsidan levande genom att uppdatera den så innehållet hålls färskt.

Vi jobbar dessutom aktivt för att tillföra er inlänkar vilket krävs för att nå målet. När det gäller sökmotoroptimering hänvisar vi till Argonova Systems som har en gedigen kunskap inom området. De justeringar och metoder som används är alltid i linje med sökmotorernas etiska regler.

Läs mer på Argonova om Internetmarknadsföring och Sökmotoroptimering:
- Sökmotoroptimering - Argonova Systems

 

Frågor?

Fyll i och tryck på "Skicka" så
hör vi av oss.