Hemsida

Är det viktigt?

Hemsida

Hur vill företaget framstå? Visst ger en seriös hemsida ett bra intryck inför ett viktigt köp? Just av den anledningen är det viktigt att ha en hemsida med relevant information om företaget, dess tjänster och dess personal.

Man får inte glömma att en hemsida oftast är det första intrycket som en potentiell kund får av företaget när man letar information. En professionell och välutformad hemsida kan öka dina chanser att göra ett bra första intryck och därigenom öka förtroendet för ditt varumärke.

En hemsida gör även företaget tillgängligt dygnet runt. Det gör helt enkelt att framtida kunder, enkelt kan gå in och läsa på om tjänster och produkter som efterfrågas när som helst på dagen. Dessutom kan du med hjälp av en hemsida göra det enkelt för kunden att kontakta dig när som helst via ett enkelt kontaktformulär.

Hur går det till?

Kontakt

Vid första kontakt går vi igenom information som vi kan behöva. Det kan handla om allt från produkten och tjänsterna till färger och texter i designen.

Produktion

Vår produktion går igenom och gör ett första utkast för att försöka spegla företaget med känsla, färger, information och diverse texter.

Produktion/kund

Efter vårt utkast fortsätter vi tills kunden är nöjd. Att spegla ett företag på en hemsida är svårare än det låter. Vi jobbar alltid nära kunden med bra kommunikation.

Online​

När alla parter är nöjda, lägger vi upp hemsidan på önskat och överenskommet domän. Låt kunderna flöda och njut av en fantastisk hemsida.